Përfshihuni në NamelessMC

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinNamelessMC po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1704

Vargje

35

Gjuhë

61,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për NamelessMC përmban aktualisht 1704 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 61,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e NamelessMC, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti