Përfshihuni në Third party resources

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinThird party resources po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

516

Vargje

35

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Third party resources përmban aktualisht 516 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Third party resources, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Third party resources